Familien netHansen |
||
Homemade by netHansen |
Velkommen Køkkenet Homemade Diæt Allergi Familien Ungerne |
|
Bradepandebrød m/ rosmarin25 g gær3 dl. lunkent vand 500 g hvedemel 1 tsk. salt ½ dl. olivenolie 1 kvist frisk rosmarin Groft salt Rør gæren ud i lunkent vand, tilsæt salt og hvedemel og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve lunt og tildækket i 30 min. Knus rosmarinen i en morter og tilsæt olivenolien. Lad olien trække mens dejen hæver. Smør en lille bradepande med lidt olivenolie. Slå dejen ned og stræk/rul dejen ud og placer den i bradepanden. Lad dejen hæve yderligere 45 min. Lav spredte fordybninger i dejen med fingerspidserne. Fordel rosmarin/olie ud over dejen og drys med groft salt. Bag midt i ovnen ved 200 grader i ca. 35-40 min. |