Familien netHansen |
||
Homemade by netHansen |
Velkommen Køkkenet Homemade Diæt Allergi Familien Ungerne |
|
Gefilte Fish (kogte fiskeboller)2 små gulerødder1 stort løg 2 ½ dl vand 1 æg 2 ½ dl Matzo mel 1 tsk. salt 1 spsk. sukker ½ tsk. peber 1 kilo frisk hakket fisk - enten karpe eller en blanding af anden hvid fisk f.eks. torsk, aborre og/eller gedde. Fiskene kan blandes. Hak alle ingredienserne fint og bland dem sammen med den hakkede fisk. Herefter formes farsen til boller på størrelse med en lille håndfuld. Læg bollerne i den kogende suppe, og lad dem simre ved svag varme i 2 timer. Lad dem køle lidt af før de fiskes op af suppen. Kogelage til Gefilte Fish 1 l vand 4 gulerødder 3 løg 1 spsk. salt & 1 tsk. peber 2 spsk. sukker Put alle ingredienserne i en gryde og kog lagen op. Tilsæt fiskebollerne. Server fiskebollerne kolde med chrain (peberrods dressing). Chrain (pink peberrods-eddike dressing) 1 stor peberrod 1 ¼ dl vand 2 ½ dl sukker 5 dl eddike 2-3 skiver syltet rødbede 2 tsk salt Riv peberroden fint. Kom alle ingredienserne i en blender, og blend til peberrod og rødbede er findelt. |