Homemade by netHansen

 

Pizza

Dej: 
2½ dl lunkent vand 
25 g gær 
½ tsk salt 
½ dl olie 
400 g hvedemel 

Fyld: 
1 ds flåede hakkede tomater 
1-2 tsk oregano 
salt & peber 
200 g revet mozarella ost

Brug en food-processor til at lave dejen. Vandet hældes i glasset. Gæren smuldres i, bland det. Tilsæt salt og godt halvdelen af melet. Bland igen. Hæld olien i og evt lidt mere af melet (ikke det hele). Ælt dejen men maskinen kører for fuld fart, til den er smidig og glat. Lad den hæve 15 min. i glasset. Dejen rulles herefter ud på et melet bord. Læg den på bagepapir på en bageplade. 

Fordel tomaterne over pizzaen, drys med oregano og salt og peber. Tilsæt fyld efter eget valg, fx skinkestrimler, peberfrugt, chili, løg, champignon m.m. Drys til sidst med reven ost. 

Bag pizzaen ved 220° i ca. 20 minutter. Serveres varm.