Homemade by netHansen

 

Kyllingbryst med estragonsauce

2-3 portioner

2 kyllingebryster uden skind. (ca. 450 gram)
25 g. Smør
¼ dl. Fløde
1 tsk. Dijon sennep
1 spsk. hakket estragon
2 dl. Hønsebouillon
salt, peber

Smelt smør i en pande. Skær hvert kyllingebryst i 3-4 stykker og krydder med salt og peber. Brun dem kort på begge sider til de er gyldenbrune. Skru ned for varmen og steg i ca. 15 minutter i en overdækket pande.
Tag kyllingen af panden og hold den varm.

Hæld fløde og bouillon i panden og skrab bunden. Rør sennep og estragon i.
Rør en jævning af 1 spsk. Maizena og 1 dl kold mælk, og tilsæt ca. halvdelen. Lad koge over medium varme under konstant omrøring indtil saucen tyknes. Hvis den er for tynd tilsæt så mere af jævningen.
Smag til med salt og peber.