Homemade by netHansen

 

Matzo Boller

4 Æg
2 spsk. olie
1 ¼ dl kylling suppe
2 ½ dl Matzo mel
¼ tsk. hvidløgspulver
Salt & peber

Pisk æggene igennem med en gaffel. Tilsæt olie, kylling suppe, Matzo mel, hvidløgspulver, salt og peber. Bland det hele godt sammen.
Dæk blandingen og sæt den i køleskabet i min. 2 timer.

Dyp hænderne I koldt vand og tril dejen til små kugler på størrelse med nødder.

Bring en gryde vand tilsat salt i kog. Læg bollerne i det kogende vand. Læg låg på gryden og lad dem koge i 10-15 minutter til de er bløde. Tag bollerne op af vandet og lad dem dryppe af på køkkenrulle.

Opvarm olie eller palmin I en gryde. Tilsæt Matzo bollerne og steg dem til de er sprøde og gyldenbrune. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Bollerne serveres varme til kylling suppe.